Szeretnél gyors visszajelzést önmagadról?

Nézd meg, mi az, amit valójában magadról tudsz! Válaszolj erre a 6 kérdésre és légy részese egy mélyebb önismereti utazásnak. Az eredményeket pedig e-mailben is eljuttatom hozzád.

Szeretnél gyors visszajelzést önmagadról?

Nézd meg, mi az, amit valójában magadról tudsz! Válaszolj erre a 6 kérdésre és légy részese egy mélyebb önismereti utazásnak. Az eredményeket pedig e-mailben is eljuttatom hozzád.

Teszteld magad mindössze 2 perc alatt!

Mostanában milyen gyakran állsz meg és figyelsz magadra igazán? Meglehet, érzed, hogy már jól ismered a belső világod, de vajon nem maradt-e elrejtve még néhány titkos szeglet? Az önismeret nem csak egy képesség, hanem egy eszköz, amely hatalmas erőforrásaidat tárja fel. Itt és most lehetőséged nyílik rá, hogy 2 percen belül egy lépéssel közelebb kerülj ahhoz, hogy még hatékonyabban irányítsd és formáld saját életed. Éld meg ezt az erőteljes pillanatot, és fedezd fel rejtett önmagad!

Bemutatom az „Önismereti Gyors Teszt”-et

Sokszor elszalasztjuk az alkalmat, hogy valóban mélyre hatoljunk önmagunkban, pedig néha a legkisebb belső rezdülések hozhatják meg a legfontosabb felismeréseket. Pontosan ezért alkottam meg ezt az önismereti tesztet. Mindössze 6 egyszerű kérdésen keresztül lehetőséged nyílik feltárni, hogy mennyire ismered valójában magadat – és a válaszaid tükrében azonnali visszajelzést kapsz arról, hol tartasz most ezen az úton.

Hogyan Működik?

(1) Egyszerű kérdések: Olyan kérdéseket fogsz látni, amelyek egyszerűek, mégis mélyrehatóak. Nem kell hosszasan gondolkodnod rajtuk, csak válaszolj őszintén.

(2) Azonnali visszajelzés: Kevesebb mint 2 perc alatt végigviheted ezt az önismereti tesztet, és rögtön láthatod az eredményeket.

(3) Személyre szabott tanácsok: A válaszaid alapján olyan tanácsokat és információkat kapsz, amelyek segítenek megérteni a helyzetedet és az esetleges kihívásokat.

(4) Rádiógombos válaszadás: A válaszadás könnyedségét egy egyszerű rádiógombos (feleletválasztós) rendszer biztosítja, így még gyorsabb és kényelmesebb a kitöltés.

Miért érdemes elvégezni ezt a tesztet? Mert néha a legkisebb felismerések vezetnek a legnagyobb változáshoz. Egy-egy válasz, egy-egy gondolat ébreszthet benned új inspirációt, új megértést.

És a legjobb rész? Ha elégedett vagy az önismereti teszt visszajelzésével, és még jobban szeretnéd megérteni a háttérben húzódó összefüggéseket úgy, hogy megoldásra lelhess a önismereti és/vagy párkapcsolati kihívásokban, és ehhez nyitott vagy mélyebbre is ásni, akkor egy konzultációs lehetőséget kínálok fel számodra a teszt kitöltése után. Ráadásul a szokásos díj (20.000 Ft) helyett te díjmentesen vehetsz részt ezen az feltáró konzultáción.

Az életed, a kapcsolatod túl fontos ahhoz, hogy ne törődj vele. Néhány kattintás, néhány másodperc, és máris tisztább képet kaphatsz önismeretedről. Vágj bele, és ha úgy ítéled, légy a változásod irányítója!

„Ne a szeretetet keresd,
hanem kutasd fel és találd meg
az összes akadályt,
amelyet önmagadban állítottál ellene.”
— Rúmí

Kattints a gombra, és töltsd ki
te is az Önismereti Gyors Tesztet!