404

Ez már nincs meg…

Mi ennek az oka? Lehet, hogy elgépelted az oldal címét. Bár ki gépelne manapság, amikor linkekre kattintunk, és a böngészőnk mindent megjegyez. Ezért nagyobb eséllyel arról van szó, hogy keresel valamit, ami egykor itt volt, de most nincs itt. Ajánlatok ezen az weblapon határidősek, és a tartalmak — az optimalizációnak köszöhetően — időnként változnak.

A menüsorban minden oldal ott van, ami jelenleg elérhető. Ezen kívül itt van minden cikk, amit a lelki-ismeret.hu-n találsz:

Minden lelki-ismeret.hu cikk: 

Hogy vagy?

Hogy vagy?

Amikor arra a kérdésre válaszolsz, hogy „Hogy vagy?”, tudod-e pontosan, hogy mit és miért mondasz? Sokan csak csípőböl válaszolnak. Ebben a videóban ahhoz adok támpontot, hogy mi módon lehetsz tudatosabb erre, és hogy mire érdemes figyelned, mit érdemes előtérbe helyezned.

bővebben
Ki vagyok? Ki nem vagyok?

Ki vagyok? Ki nem vagyok?

A videóban feltárul egy forradalmi szemlélet: az inverz, azaz fordított módszerrel való keresés és önmegértés. Több, mint egyszerű nézőpont – ez az önfelfedezési út, amely visszahozza önmagadhoz az igazi énedet. Engedd meg magadnak ezt az újrafelfedezést!

bővebben
Hogyan emlékezzünk? (bevezető)

Hogyan emlékezzünk? (bevezető)

Az emlékeinket általában gyorsan és többször megnézzük. Ennek eredménye az is, hogy egyes emlékeink feltöltenek, míg mások lehúznak. Ez a rövid bejegyzés csupán arra emlékeztet, hogy ha szeretnéd, akkor mindezt csinálhatod másképpen is.

bővebben
Önbizalom ízelítő

Önbizalom ízelítő

Az önbizalom olyan téma, ami lépten-nyomon előkerül, ha fejlődni szeretnél. A képességeid és azok kibontakoztatásának területén is hallhatsz, olvashatsz erről a témáról. Időnként azonban meglehetősen kesze-kusza és gyakorlatban csak kissé használható módon.

bővebben
A jó tanító 7 ismérve

A jó tanító 7 ismérve

Ha az önismeret érdekel, és egyre mélyebb szintekre szeretnélmég eljutni, óhatatlan, hogy kapcsolatba kerülsz tanítókkal, mesterekkel. Ebben a videóban összegyűjtöttem 7 olyan szempontot, amit érdemes figyelembe venned – a tanító válaszatás során.

bővebben

Gyors visszajelzés önmagadról

Csempéssz egy kis időt az önmagad felfedezésére ezzel az önismereti gyors teszttel! Néhány perc csupán, mégis képes mélyebb megértést nyújtani. Az eredményt rögtön látni fogod, és kapsz hozzá gyakorlati instrukciókat is.

Párkapcsolat-fejlesztés

Fedezd fel a párkapcsolatod valódi potenciálját ezzel a 60 perces konzultációval! Itt nincs ítélkezés, csak megértés és iránymutatás a változáshoz. Kezdd el alakítani a jövődet most, és lépj egy lépéssel közelebb a boldogabb párkapcsolat felé.

Rólam

 

Már 18 éves koromban felmerült bennem a kérdés: "Ki is vagyok valójában?", mert arra ráláttam, hogy a működésem vagy tanult, vagy sérülésből eredő, amin lehet változtatni. Így ezzel nem azonosulhatok, hiszen ennél valami állandóbbat keresek.

Így kerültem kapcsolatba különböző vallásokkal (a Buddhizmussal, a Hinduizmussal, a Kereszténységgel), az Ezotéria különböző irányzataival, és rengeteg terápiás módszerrel. Ezek célja az önkeresés volt. A "ki vagyok én" keresése közben egyre több mindenről felismertem/megláttam, hogy nem én vagyok. Ezek csupán a szokásaim, a működéseim, a gondolataim. Ahogy vizsgálódtam, végül minden elillant, amivel tévesen azonosítottam magam. Így ráébredtem a “valódi természetem” mibenlétére.

A sok év alatt megtapasztalt önismereti módszerekben, melyek működtek számomra, mindig volt valami zavaró. pl: az egyik túl fájdalmas volt, a másik túl hosszú, a harmadik túl drága, a negyedik túl csicsás az ötödik bizonytalan hatású, a hatodikban csak x.y. mellett lehet csinálni, a hetedikhez a "szektába" kellene beállni. Mivel ezek működtek számomra, így azt feltételeztem, hogy van bennük valami közös. Amikor megtaláltam ezt a lényeget, teszteltem magamon, hogy mennyire működik. A korábbi tapasztalatok miatt könnyen ment az alkalmazása, és gyorsan nagy változást értem el az életemben. Ahogy a környezetem látta ezt, kíváncsian kérdezték, hogy minek köszönhetem ezt a látványos fejlődést.

Így megosztottam másokkal mindazt, amire rájöttem. A visszajelzések alapján alakítottam ki a ma is használt "Gyógyító Emlékezés" nevű módszeremet. 2010 óta dolgozom folyamatosan ezzel a módszerrel magamon, és másoknak is segítek elsajátítani az alkalmazását. Emellett a tudatos jelenléted és a valódi természeted megismerésében is tudlak támogatni.

Az évek alatt elvégeztem tréner, és coach képzéseket, így még hatékonyabban tudom másokkal megosztani a tudásomat.

  • Mátrix és kvantumgyógyító, kvantummátrix transzformáció - 2010,
  • Tréner - 2011,
  • Párkapcsolati előadó, tréner és csoportvezető - 2019,
  • Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó, "Face to face" tréner - 2019,
  • Wingwave Coach - 2022,
  • Life Coach - 2023

Arra is rájöttem az életem során, hogy nem nekem kell megadnom az igazságot másoknak, hanem támogatnom kell őket a saját útjukon, a boldogulásukban.

Önismeret, párterápia, párkapcsolati tanácsadás, wingwawe, coach, coaching,

Kapcsolat

Hívj bizalommal!
4024 Debrecen, Holló János utca 2-4, 4-es csengő
Üzenj nekem!

Csatlakozz a Facebook csoportomhoz, ha valamely témában szeretnél elmélyülni, fejlődni.

Kattints az alábbi ikonra a csatlakozáshoz: